Українські новини - Ukrainian news - Украинские новости Пятниця, 17 Травня 2024, 06:21:47
Меню сайту
Наше опитування
Якою мовою ви розмовляєте?
Всього відповідей: 233
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Архів новин
« 1 2 3 4 5 6 7 »

МЗС України повідомило, що за уточненою інформацією Посольства України в Південно-Африканській Республіці, до складу екіпажу літака, який сьогодні впав в аеропорту міста Луксор, входили четверо громадян Білорусії і один громадянин України.

У даний час Посольство уточнює через представника авіакомпанії Aerolift (ПАР) місце проживання загиблого співвітчизника в Україні з метою забезпечення перевезення його останків в Україну для поховання.

Справа перебуває на особливому контролі в Посольствах України в Арабській Республіці Єгипет (АРЄ), ПАР та Департаменті консульської служби МЗС України.

Як повідомлялося, раніше МЗС України повідомило, що сьогодні о 04:10 за місцевим часом, після зльоту в аеропорту міста Луксор у момент набору висоти зазнав катастрофи літак Ан-12.

Посилаючись на попередню інформацію Посольства в ПАР, МЗС відзначило, що на борту літака перебував екіпаж у складі п'ятьох українців.< ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Вкладники банку Київ забарикадували центральний вхід у відділення банку по вулиці Богдана Хмельницького і перекрили рух, повідомляє Дело.

Так, сьогодні мала відбутися зустріч ініціативної групи вкладників із тимчасовим адміністратором Анатолієм Степаненком. Ще минулої середи уповноважені тимчасового адміністратора Володимир Паламар та Ірина Жабська повідомили, що зустріч відбудеться у п'ятницю.

При цьому, як повідомляє Дело, до ініціативної групи вийшла охорона банку і провела їх до будівлі Київпроекту. Там з ними зустрівся колишній керівник банку Київ Віктор Марченко, оскільки тимчасовий адміністратор Степаненко через незрозумілі причини відмовився це робити.

Марченко повідомив ініціативній групі, що внески видаватимуться протягом півроку. Для цього навіть виділено 500 мільйонів гривень. Але ці гроші отримають тільки ті, у яких термін депозитів закінчився до 9 лютого, к ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Ющенко і прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко беруть участь у зборах Асоціації міст України.

У зборах, що відбуваються у Києві, беруть участь близько 400 голів органів місцевого самоврядування.

Як повідомлялося, востаннє Ющенко і Тимошенко бачилися на засіданні Ради національної безпеки і оборони, на якому прем'єр і Президент на підвищених тонах обмінялися взаємними звинуваченнями.

"Ви на корупції побудували відносини в парламенті! У вас усе тримається на хабарі!" - заявив Ющенко. "І якщо не заплатите своїм партнерам у Верховній Раді, якщо вони не куплять собі черговий Лексус, то вони до вас, вибачте, дупою повернуться!", - сказав Ющенко.

У відповідь глава уряду порадила Ющенку звернутися до суду. "Ваша прокуратура, ваше СБУ - якщо є порушення закону - відкривайте кримінальну сп ... Читати далі »
Переглядів: 925 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Посольство України в Арабській Республіці Єгипет повідомило, що сьогодні о 04:10 за місцевим часом, після зльоту в аеропорту міста Луксор у момент набору висоти зазнав катастрофи літак Ан-12.

Як повідомило Міністерство закордонних справ України, на борту літака (реєстраційний номер S9SVN, рейс LFT 1015) перебувало п'ятеро членів екіпажу, які, за попередньою інформацією, є громадянами України.

Внаслідок падіння літака загинули всі члени екіпажу. Останки пілотів доставлено в Luxor International Hospital і General Hospital міста Луксор.

Також у МЗС зазначили, що літак належав авіакомпанії Aerolift (ПАР) і виконував рейс із Уганди в Україну. Посадку в Луксор було здійснено з метою дозаправки.

Зараз посольство України в Єгипті уточнює громадянство загиблих і продовжує з'ясовувати обставини трагедії.

Раніше про загибель п'ятьох українців повідомили ЗМІ. За інформацією журналістів, катастрофа ... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Головне управління МВС України в Київській області оприлюднило статистику щодо кількості самогубств. За інформацією міліції, в одній лише Київській області щодня одна-дві людини накладають на себе руки.
 
Як зазначили у відділі зі зв'язків із громадськістю обласного главку МВС, із 150 тисяч українців, які покінчили життя самогубством за останнє десятиліття, 19,4% зробили це через страх перед покаранням, 18,1% - через домашні негаразди, 17,7% самовбивць є душевно хворими, а ще 8,2% - через грошові втрати.

У Київській області, як заявили співробітники міліції, самогубства - "явище не рідкісне". Щороку добровільно з життя йде понад 400 осіб - це приблизно 1-2 людини щодня. У 2008 році покінчили життя самогубством 439 осіб. А за січень місяць цього року вже зафіксовано 30 самогубств. Найчастіше, зазначила міліція, це люди середньої вікової категорії (40-60 років).

"Причини, які приводять людей до т ... Читати далі »
Переглядів: 767 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Український вантажний літак Ан-12 розбився сьогодні при зльоті із аеропорту Луксор на півдні Єгипту. Загинуло п'ятеро членів екіпажу.

Як повідомив агентству МЕНА голова єгипетської організації цивільної авіації Імад Салям, український авіалайнер, який прямував з аеропорту Ентеббе в Уганді, приземлився в єгипетському аеропорту для дозаправлення.

Після дозаправки екіпаж спробував підняти літак у повітря, але він впав на відстані приблизно 700 метрів від злітно-посадкової смуги.

На місце аварії літака направлено спеціальну технічну комісію, яка з'ясовує причини події.

Агентство Associated Press із посиланням на неназване джерело повідомило, що у літака загорівся двигун, після чого полум'я перекинулося на всю машину.

Переглядів: 617 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Контрольно-ревізійне управління звинуватило місцеві органи влади у прийнятті бюджетів на 2009 рік із дефіцитом понад 1,33 млрд грн. Реальними доходами не забезпечено соціальні статті, пише газета Коммерсантъ-Україна.

Учора в Контрольно-ревізійному управлінні повідомили про виявлення порушень при затвердженні місцевих бюджетів. На думку представників КРУ, місцеві органи влади перевищили контрольні показники Мінфіну та 22,7% бюджетів збільшили заплановані обсяги на 600 млн грн. Найбільше перевищення КРУ виявило в Ялті, Феодосії, Харкові, Севастополі, Кривому Розі та Чернігові.

"Це спроба штучно завищити дохідну частину бюджету для включення до нього додаткових необґрунтованих витрат", - упевнені в КРУ. Така бюджетна політика призвела до того, що в дев'яти областях країни, Криму та Севастополі захищені статті бюджету залишилися без забезпечення реальними доходами на суму 1,328 млрд грн, пише Ъ-Україна.

... Читати далі »

Переглядів: 1409 | Додав: Istrong | Дата: 20 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Міністр юстиції Микола Онищук заявив, що банки мають право вилучати майно, яке перебуває у заставі, без рішення суду в разі, якщо договір з банком був укладений після 14 січня 2009 року і в ньому є відповідна норма.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу в четвер, 19 лютого.

Міністр зазначив, що після ухвалення змін в закон про іпотеку 14 січня 2009 року банки отримали право "вилучати майно не звертаючись до суду", пише Українська правда.

Як зазначив Онищук, нові положення закону про іпотеку не можуть бути застосовані до відносин і договорів, які були укладені до 14 січня 2009 року, оскільки закон не має зворотної сили, якщо він погіршує, ускладнює, встановлює відповідальність для громадян.

Крім того, Онищук підкреслив, що ні один з тих, хто в силу обставин, є боржником за кредитним договором, за яким є застава майна, зокрема в іпотечних договорах може скористатися судовим захистом, а банки в свою ч ... Читати далі »

Переглядів: 1073 | Додав: Istrong | Дата: 20 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Учора на засіданні ради коаліції, що відбулося за участю прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, союзники узгодили кандидатури, які отримають портфелі в Кабміні, пише видання Дело.

Так, міністром фінансів, за інформацією Дела, стане нинішній заступник голови відомства Анатолій Мярковський. Його діяльність курируватиме нинішній голова правління Swedbank Сергій Тігіпко, для якого спеціально введуть посаду віце-прем'єра з питань фінансів.

Також з'явиться пост віце-прем'єра з паливно-енергетичного комплексу. Його займе керівник групи радників прем'єра Віталій Гайдук. Крісло глави Міністерства юстиції Микола Оніщук звільнить для свого колеги з НУ-НС Віктора Шемчука.

У крісло голови Мінвуглепрому сяде член Української народної партії, екс-заступник голови губернатора Донецької області з питань вугільної промисловості Олександр Клименко.

Як пише Дело, коаліція домовилася продовжити обговорення кандидатів на ін ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: Istrong | Дата: 20 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Лише чверть опитаних українських громадян (27,4%) визначають Росію як "дружню державу і стратегічного партнера"
Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Центром соціальних досліджень Софія з 3 по 12 лютого 2009 року.

37,6% опитаних вважають Росію, насамперед торговельним і економічним партнером, а 25,3% - економічним і політичним суперником і конкурентом.

Ще 7% вважають Росію ворожою державою. 2,7% затруднилися відповісти на це запитання.

Окрім того, опитування показало, що 63,9% українців хотіли б бачити Україну і Росію незалежними, але дружніми державами, з відкритими кордонами, без віз і митниць.

Разом з тим 19% респондентів вважають, що Україна і Росія повинні бути такими ж, як і інші держави - із прикордонним контролем і візами, 16% українців вважають, що Україна і Росія повинні об'єднатися в єдину державу. 1,1% опитаних важко було відповісти на ... Читати далі »

Переглядів: 593 | Додав: Istrong | Дата: 20 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Теги
Янукович Одеса політика Тимошенко армія Газ Ющенко економіка криза Київ президент Яценюк вбивство Івано-Франківськ НАТО кримінал Крим ДТП Вінниця
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Други
Украина - часть СССР
Новости Украины © 2008-2024
Хостинг від uCoz