Українські новини - Ukrainian news - Украинские новости Пятниця, 17 Травня 2024, 08:12:25
Меню сайту
Наше опитування
Якою мовою ви розмовляєте?
Всього відповідей: 233
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » Архів новин
« 1 2 3 4 ... 6 7 »

Співробітники Харківського загону та митниці на залізничному вокзалі Харкова вилучили у провідника поїзда Дніпропетровськ-Москва запчастини, що використовуються в авіації.

Як повідомив прес-секретар Харківського прикордонного загону Дмитро Горкольцев, специфічну контрабанду 42-річний провідник перевозив в одному із купе на верхній полиці, прикривши ковдрою.

Два прилади автоматичного УКХ радіокомпаса АРК-У2, які належать до приладів подвійного призначення і використовуються у військовій авіаційній техніці, мешканець Дніпропетровської області намагався переправити до Росії.

Вантажовласника затримано, з ним проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося вчора, львівські прикордонники днями викрили канал контрабанди автомобілів, який організовано литовцями.

По материалам УНІАН

Переглядів: 1009 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вважає, що найбільш ефективним методом розгону агресивно налаштованих демонстрантів є дозволені законом сльозоточиві гази.

Про це він заявив сьогодні журналістам на початку навчань, які відбулися на одному із полігонів під Сімферополем.

"З моєї точки зору, тактика "стінка на стінку" із фізичного, силового вижимання демонстрантів є неправильною. В усьому світі до великого скупчення агресивно налаштованих демонстрантів застосовують сльозоточивий газ, і тільки після цього, розсіявши агресивний напад, їх заарештовують згідно із чинним законодавством. Саме таку тактику братиме на озброєння й українська міліція", - сказав Луценко.

Він зауважив, що на нараді із керівництвом МВС та регіональних підрозділів міліції, яка передувала навчанням, йшлося про застарілі методи спецпідрозділів.

При цьому міністр зазначив, що для міліції має бути головним завданням за ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

У Чернівцях 23-річна вагітна жінка вистрибнула з восьмого поверху. У польоті вона зачепилась за мотузки для сушіння білизни на балконі сьомого поверху і таким чином залишилася неушкодженою.

Як зазначила сама постраждала, яка зловживає алкоголем, вранці 19 лютого вона з двома іншими жінками розпивала спиртні напої в одній з квартир на восьмому поверсі.

За словами жінки, її майбутню дитину образили, і тому вона вирішила стрибнути з 8 поверху. Падаючи, вона зачепилась за мотузки для сушіння білизни й мешканці квартири на сьомому поверсі допомогли їй вибратися.

Жінку відвезли в лікарню для обстеження. Лікарі встановлюють, чи не існує загрози переривання вагітності.

Як повідомлялося, учора, 19 лютого, у Каліфорнії суд засудив Корі Байрона до 3 років та 8 місяців тюремного ув'язнення за вбивство поліцейської собаки: він вчинив спробу суїциду, стрибнувши з мосту разом з твариною, яка вп’ялася у нього. ... Читати далі »
Переглядів: 616 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Міністр оборони України Юрій Єхануров повідомив колегам з НАТО, що у 2009 році Міноборони України змушене істотно обмежити проведення військових навчань через критичне бюджетне недофінансування.

Єхануров у своєму виступі на комісії Україна-НАТО, яке проходить сьогодні в Кракові зазначив, що діяльність Міноборони у 2009 році визначатиметься рівнем ресурсного забезпечення, яке зумовить суттєве скорочення проведення таких притаманних для Збройних Сил заходів як військові навчання, польоти авіації тощо.

Проте, як підкреслив Єхануров, основні зусилля буде зосереджено на запобіганні розвитку в армії деструктивних процесів, підтримці технічної готовності озброєння та військової техніки з урахуванням їх здатності до відновлення боєздатності після подолання кризових явищ в економіці, а також на безумовне виконання завдань з охорони повітряного простору України і найважливіших об'єктів її інфраструктури.

"Вимуше ... Читати далі »
Переглядів: 610 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

На борту Ан-12 у момент катастрофи знаходилося двоє громадян України, двоє громадян Білорусі і один громадянин Росії.

Про це повідомило МЗС України із посиланням на додаткову інформацію Посольства України в Арабській Республіці Єгипет, яку отримано від представника Volcan Air (підрозділ компанії Aerolift).

Також МЗС підтвердило, що літак виконував рейс в Україну для проходження технічного огляду.

У даний час компанія-власник планує відправити в Єгипет свого представника, що в координації із Посольством України в Єгипті здійснюватиме комплекс заходів із метою забезпечення репатріації останків пілотів і з'ясування обставин трагедії.

Як повідомлялося, літак Ан-12 зазнав катастрофи о 4:10 за місцевим часом одразу після зльоту в аеропорту міста Луксор в момент набору висоти. Літак належав авіакомпанії Aerolift (ПАР) і виконував рейс з Уганди в Україну. Посадку в Луксор було здійснено з метою дозапра ... Читати далі »
Переглядів: 583 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Представники 11 громадських організацій мають намір 23 лютого, у день народження Президента України Віктора Ющенка, провести під стінами Національного банку та Секретаріату Президента пікет.

Про це повідомив представник ОГО Захист Юрій Альмужний.

Учасники пікету вимагатимуть від Нацбанку і комерційних банків підписання Меморандуму із вимогами видачі депозитів, а також забезпечення доступу до кредитування населення, заборони на підвищення ставок за кредитними договорами та встановлення виплати валютних кредитів за тим курсом, який був на момент підписання кредитного договору.

Крім того, фізичні та юридичні особи вимагають розробки механізму кредитних канікул і можливості продовження кредитних договорів з банками.

Планується, що в пікеті візьмуть участь і перевізники, які сьогодні мітингують на Окружній дорозі біля Києва. Також організатори роздали вже близько 160 тис. листівок і чекають 23 лютог ... Читати далі »
Переглядів: 4406 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Причиною падіння українського Ан-12 в єгипетському аеропорту Луксор могло стати неправильне завантаження літака або помилка пілота, заявив міністр цивільної авіації Єгипту Ахмед Шафік, виступаючи по місцевому телебаченню.

За словами міністра, катастрофа виникла безпосередньо при спробі зльоту, коли літак подолав 700 метрів із початку руху.

Водночас, голова організації цивільної авіації Єгипту Імад Салям повідомив, що при зльоті літак не зумів набрати висоту і звалився із 2-3 метрів.

Крім того, за його словами, остаточні результати буде відомо тільки після того, як свої висновки представить спеціальна технічна комісія із розслідування інциденту.

"Комісія працює, ми сподіваємося отримати результати найближчим часом", - сказав Салям.

Також він зазначив, що на борту знаходилися тільки члени екіпажу. "На борту перебували п'ятеро членів екіпажу, всі вони загинули", - повідомив єгипетський пре ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Екс-президент України Леонід Кучма вважає, що зараз в країні немає лідера, а головними претендентами на посаду Президента у 2009/2010 році він називає прем'єра Юлію Тимошенко і лідера ПР Віктора Януковича.

Про це він заявив у інтерв'ю дніпропетровській газеті Наше місто.

"Сьогодні немає лідера, здатного не на словах, а на ділі запропонувати програму об'єднання всієї країни, а не окремої частини народу", - сказав Кучма.

"Хоча, безсумнівно, жорстка (якщо не сказати жорстока) боротьба розгорнеться між Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко. Ці два реальних претенденти проглядаються. Але розвиток економічної ситуації, криза в Україні можуть переплутати карти багатьом гравцям і до кінця виборчої кампанії розставити зовсім інші акценти" , - додав екс-президент.

При цьому Кучма заявив про необхідність припинити розмови про позачергові президентські й парламентські вибори.

"А ось після чергової ... Читати далі »
Переглядів: 594 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Компанія Київметробуд допускає відкриття спорудженої ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції Либідська у бік житлового масиву Теремки у серпні за наявності достатнього фінансування на його добудову.

"Я вважаю, що на День Незалежності можна на гарному рівні зробити цю пускову ділянку", - сказав генеральний директор компанії Володимир Петренко.

Він зазначив, що будівельні роботи на цій ділянці ведуться в мінімальному обсязі через відсутність коштів у замовника будівництва - комунального підприємства Київський метрополітен.

Тому термін можливого відкриття станцій в серпні Петренко назвав тільки за умови, що з березня Київметробуд почне отримувати кошти на ведення будівництва від замовника сповна.

Петренко додав, що на добудову ділянки необхідно 250 млн гривень без обліку боргу Київського метрополітену у розмірі 189 млн гривень за роботи, які виконано в 2008 році.

На д ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Компанія Київметробуд завершила будівництво перегінних тунелів на дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції Либідська до Васильківської.

Як заявив генеральний директор компанії Володимир Петренко, у п'ятницю Київметробуд з'єднав останнім - правим перегінним тунелем станції Либідська і Деміївська, здійснивши збивання тунелю.

Правий перегінний тунель між Либідською та Деміївською Київметробуд проходив у складних геологічних умовах через наявність великої кількості підземних інженерних комунікацій у районі Московської площі і підземних вод річки Либідь.

Тому компанія здійснювала будівництво цього тунелю двома тунелепрохідними комплексами, які рухалися на зустріч один одному.

Таким чином, компанія побудувала всі тунелі довжиною 3,6 км між Либідською та Васильківської та стільки ж у зворотній бік.

За словами Петренка, завершення будівництва тунелів дає можливість здійсню ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: Istrong | Дата: 21 Лютого 2009 | Коментарі (0)

Теги
Янукович Одеса політика Тимошенко армія Газ Ющенко економіка криза Київ президент Яценюк вбивство Івано-Франківськ НАТО кримінал Крим ДТП Вінниця
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНед
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Други
Украина - часть СССР
Новости Украины © 2008-2024
Хостинг від uCoz